Wedstrijdkalender

Benieuwd wanneer, waar of hoelang de eerstvolgende wedstrijd is? Klik hier voor de wedstrijdkalender.

Trainingen

Vier avonden per week zijn de sloepen van 19.30 tot circa 21.00 uur op het water te vinden. We starten vanaf de Pikmeerhaven. En de “cooling down” vindt plaats in ons Sponsorcafé De Bierhalle.

Contact

Neem voor vragen, opmerkingen, aanvullingen, suggesties of sponsoring contact op met de GRSV: info@grsv.nl

Sloeproeien proberen?

Wil jij ook weten wat het is om in een sloep te roeien? Word lid of kom het eens proberen. Je kunt vrijblijvend bij een team in de sloep mee roeien. Mail naar: info@grsv.nl

Roeiclinics

Sinds kort organiseren wij ook Roeiclinics als bedrijfsevenement. Oftewel, een sportieve dagbesteding waarbij men een roei-introductie krijgt vanuit Grou.

Wetter Spetter wedstrijdverslag Kaag race 2012

9 juni 2012 was de dag dat de dames van de Wetter Spetter zich zouden wagen aan een voor hen, nieuwe wedstrijd. De Kaagrace.

Het was vooral een vroege dag, erg vroege dag. Er moest toch nog wel even 2.5 uur gereden worden richting Warmon.

Het was tevens ook een herfstdag, toch hielden we de moed er in. Helaas ten onrechte, het bleef herfst. De organisatie zat zelfs nog in overleg of de race uberhaupt nog wel door moest gaan in verband met de gigantische harde wind. De wind liep toch tegen kracht 7 aan.
De race werd ingekort en na een verwarrende start (het bleek namelijk opeens een massastart te zijn..) gingen we dan toch van start.

Het eerste stukje ging nog wel, al gauw kwam de wind letterlijk om de hoek. Mensen mensen wat een wind! Dit was meer dan werken. Roeien moesten we.

De route was een 8 vorm. Dit betekende dat we weer over de start/finisch lijn gingen, de helft bereikt!!

Toch kwam hierna het zwaarste deel over een stuk open water, pal tegen windkracht 7 in. Naar later bleek, heeft elke roeister opzich aan opgeven gedacht, toch stilzwijgend als team zijn we door geknald. Een kleine stiekeme stuurmanskunst van onze stuurvrouw Maaike bleek grote gevolgen te hebben, we gingen weer, er was weer vaart!! Ieder pakte de moed weer op en voor we het wisten gingen we de laatste krul in welke in de luwte lag.

Bijna bijkomend krachtig roeiend kwamen we bij de laatste meters aan. Fijn, de laatste meters mochten ook weer tegen de wind in.
Met de laatste krachten vochten we ons over de finish!!

Weer een race gehaald!! Tijd: 2 uur, 9 min.

• Krikke
  • Sneekerhof